Stichting Exelencio
spread the love


Welkom bij Stichting Exelencio

Stichting Exelencio is in oktober 2021 opgericht. Zeker in deze moeilijke tijden van Covid-19 is het voor velen lastig om sociale contacten te onderhouden. Het is een digitale tijdperk geworden, waarbij je elkaar niet makkelijk persoonlijk meer kan ontmoeten. Dit brengt soms eenzaamheid met zich mee. Daarom willen wij deze mensen een plek geven om toch elkaar te kunnen ontmoeten (natuurlijk rekeninghoudend met de RIVM-maatregelen) om in verbinding met elkaar te komen en blijven.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op.Kerst 2021


Door de laatste maatregelen is het niet mogelijk om een sociaal event te organiseren. Daarom hebben wij ervoor gekozen om toch iets te kunnen betekenen voor onze medemens. We gaan bij 25 huishoudens aan de deur om een hart onder de riem te steken, houden een praatje en geven als kerstkado een mooi zelf samengesteld pakket, mede mogelijk gemaakt door Haella Stichting.

 

Dank aan Sangeeta en haar gezin!

Graag willen we Sangeeta en haar gezin bedanken voor de donatie van een aantal spullen. Er zullen veel huishoudens erg blij zijn. Dankjewel lieve mensen! 


Stichting Exelencio

Mocht je hulp nodig hebben, iets willen weten of anders? Aarzel dan niet, neem contact met ons op!

We zijn bereikbaar op: 06-30277820

 Email: info@exelencio.nl

Website: www.exelencio.nlReita Imamkhan

Graag wil ik me voorstellen. Mijn naam is Reita Imamkhan. Sinds Corona heb ik een moestuintje genomen in een gezamenlijke moestuin van Staedion. Hierdoor raakte ik vaak in gesprek met de bewoners en hierdoor raakte ik geïnspireerd om iets te organiseren voor ze.